jag är trasig utan dig, som att hela jag går sönder när du lämnar mig

Fyfan vad jag hatar söndagar, precis som alla andra tror jag. Trots att jag inte gör något speciellt resten av dagarna så är ändå söndagen värst, oftast full av ångest och allt vad det innebär.
Laddade ner MSN Beta förut, tycker det är lite roligt att istället för att vara "online" så är man nu "tillgänglig". Vadå tillgänglig? Tillgänglig för vad egentligen? Jag gillar inte det ordet. Funderar på att byta tillbaka till det gamla så jag bara kan få vara online.
Helgen innehöll nog allt som en helg kan innehålla. Och jag hatar det. Fredagen var nog en av de värsta nätterna i mitt liv tror jag. Finns det något värre än att göra en person man älskar besviken? Jag vet att du förlåter mig. Men tror fan inte jag kan förlåta mig själv. Och det känns, riktigt mycket.

Lördagen började iallafall med middag hos mormor. Min mormor gör världens godaste kött, potäter och sås. Så jag fattar inte varför jag dricker dagen innan när jag vet att hon ska bjuda på mat dagen efter. Åt lite potatis dränkt i sås, och deckade sedan i hennes säng en stund.
På kvällen drog jag och Carro till Jenny för att umgås lite. Var ganska trevligt, jag och Carro underhöll oss med Skip-Bo i nån timme, älskar det jävla spelet alltså.
Näfan det här håller junte. PUSS!

RSS 2.0