I know this is the part where the end starts

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

för du var solskenet och jag var ensam

innan om pappa har påpekat att jag är en riktigt dålig jävel på att behålla pengar, så har jag aldrig riktigt trott honom. för det har alltid vart jag som vart så bra på att spara.
men nu, nu förstår jag vad han menar. fick lön i torsdags, och kan ju bara säga som så att inte ens hälften är kvar. och jag vetifan vart de tagit vägen. det svider lite i hjärtat faktiskt.
men helgen vart nice ändå. eller ja, helg och helg jag har ju fan jämt helg nu, arbetslös som jag är.
men i torsdags vart det iallafall skövde för mig och min kära carolin. även fast det egentligen inte var något vidare alls, var det ändå jävligt kul. bara för jag saknat att festa så mycket med min carrhoe.
och i lördags begav jag och ahmed oss ut för att han skulle lära mig det här jävla black jack. vilket slutade i att han spelade upp mina pengar och jag har ingen aning om hur man spelar. men men, det var jag ju nästan medveten om innan.
imorgon ska jag åka med min lovely syster till gbg, får se om hon är lika dålig hon på att hålla i pengarna.

<3


reaching for the sky

söndag och 1 2 3 4 dagar till lön WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
helgen blev ju kalasbra tillslut även fast jag inte har ett öre. alla borde ha en vän som carro. underbar är vad hon är. ringde och väckte mig igår och föreslog att vi skulle festa OCH att hon bjuder. klart somfaaan man tackar ja. och fest blev det. skulle kunna sitta hemma hos henne i hennes soffa i all evighet. några timmar spenderade jag iallafall där igårkväll, tills vi var tvungna att dra oss ner mot terrassen. jag som inte brukar tycka om alls att festa i falköping tyckte faktiskt det var riktigt jävla braa.
idag har man ju dock mått som man förtjänar om man säger så. och även idag har jag lovat mig själv att aldrig mer dricka, det är då fan inte konstigt att jag inte kan lita på mig själv.



Vi börjar om igen och tar det från ruta ett
Vi börjar om i Ven (?) vad var det som sluta snett
Det är så lätt att det blir keff om man är oförsiktig
Men jag tror på oss två och jag tror på riktigt
Att det är viktigt att vi kämpar och håller fast
Fast jag vet att det är svårt ska vi stå vårt kast
För du vet att vi två, det är våran last
och jag har haft dig på min hjärna nu i många bast

brownie

fredagkväll och jag känner att jag vill göra så mycket mer än bara sitta hemma. men är man utan pengar så ääär man.
dagen började med att jag och emma skulle gå ut och gå, men vi stannade hemma och färgade håret istället. så nu är jag mörk igen och emma en aning ljusare.
jag hann även med att göra ännu ett tappert försök till att göra pasta carbonara, och det gör mig lite smått ledsen och jävligt förvånad hur fan jag kan vara så dålig på att laga mat efter 3 år på hotell och restaurang. pinsamt ju.
efter det kände jag att jag behövde piggas upp lite, och vad piggar inte upp bättre än CHOKLADBOLLARRR. göttt, fast nu mår jag dåligt. kanske dock beror på alla jävla  ipren och panodil och alvedon (och allt vad det nu heter) som jag tryckt i mig på de 3 senaste dagarna.
resten av kvällen består enbart av absolut ingenting. bara chilla framför tv:n, sköntskönt.


I will let you down, I will make you hurt

så var man hemma i falköping igen då, myckeeet skönt. får se hur länge den känslan stannar dock.
denna dagen har mestadels gått till att plågas nåt så ini helveteeeeeee. fyfan för mensvärk och allt vad det innebär. ligger i soffan helt död och orkar knappt göra någonting.
men lite har jag ändå åstadkommit idag, inte vad som helst heller utan bakat bullarrrr. göttmos så att säga. jävligt tråkigt dock, förstår inte hur jag pallade göra det så ofta i skolan.
skulle ringt till kråks idag men det liksom rann ur sanden, eller nåt liknande. får ta tag i det imorgon, eller nästa dag. beror på när jag känner att jag inte vill vara ledig längre. som förmodligen kommer vara aldrig?
just nu känns det som vanligt väldigt förvirrat och jävligt. vet knappt ut eller in, och vet inte heller vad jag ska göra.




Ouch I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found,
Yeah I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

fuck forever if you don't mind

denna natten är nog den värsta natten jag haft någonsin, när jag väl kunde somna så drömde jag så hemska drömmar så jag bara ville vakna igen. känns som jag har en riktigt jobbig tid framför mig, men denna gången ska jag klara det. jag måste det.

f.ö så är det min sista dag på harrys idag. och jag har inte bakat någon tårta. sorry men det fanns varken lust eller pengar. lär väl få ett helvete för det men det är fan inte lätt att vara fattig.
sen bär det nog av hem till falköping efter jobbet. om jag nu får ta i någon lagom billig biljett.




you know I gave you the world

som en kniv i hjärtat


som en fet jävla smäll på käften kom det bara rätt på mig.
klumpen i magen är enorm och det gör så jävla ont. men det går över, eller hur? det måste gå över. det ska gå över. annars vet jag inte vad jag tar mig till.
nu vet jag, nu vet jag hur rätt jag hade. de där tankarna, och den där känslan som sa att allt inte var som det skulle vara, den stämde. allt stämde, allt var så jävla rätt. och jag visste det ju, jag har vetat det hela tiden, har bara varit för blind för att våga se.
kärleken gör en blind, och jävligt patetisk.

infinity

sitter och kollar på hål i väggen och GUD vad jag älskar björn gustafson! jävligt kul program faktiskt :)
idag har jag jobbat, har jag iofs gjort sen i tisdags nu men ändåååå. efter 10 minuter där var det full rulle, fast typ bara i 20 m,inuter eller nåt sånt. sen var det kolugnt och jag fick sluta klockan 6, 4 timmar tidigare. jobbade 3 timmar idag, jävligt lamt faktiskt. bara två dagar kvar nu. ska bli sååå skönt att få komma hem och liksom "vara klar" där, underbart!




orkar inte

you have never seen us the way I do

give me som pleasure
give me some joy
just give me something I can't destroy

my mind is not happy

11 september, (hoppas ni haft tyst minut idag)
idaaag är första dagen på allt för länge som jag är själv hemma och det är så jävla UNDERBART. det firade jag med att gå och köpa mig ballerina och resten av kvällen ska jag passa på att göra såna saker man inte kan göra när man inte är själv. till exempel vara naken.
igår tatuerade jag mig igen, och denna gången blev det betydligt mycket bättre än innan må jag säga. gjorde dock jävligt mycket ondare, men hård som jag är tog jag mig igenom det som en riktig karl och rörde inte en min.
efter det drog jag ut mig på stan (för omväxlingens skull) och hittade en aaaaaaaasfin skinnjacka, men kostar dock 1000 kronor och då kände jag min snåla sida bita till. kan man verkligen köpa en jacka för 1000 kronor? tveksamt, men kanske.
nu ska jag äta ballerina PUSS


you took it all away

kan någon berätta för mig vad det är som har hänt? när fan fick samantha cancer? och kommer hon dö? SNÄLLA SÄG INTE ATT HON KOMMER ATT DÖ!
här i norrköping är allt som vanligt. det är jag, datorn och sex and the city. kan knappast bli bättre :) så helt fel var det ju inte att åka hit igen.
känner mig dock inte det minsta taggad att gå till jobbet imorgon och dra på mig kläderna och börja lukta mat-os igen. jag som luktat så gott nu denna veckan, JAG HATAR MAT-OS.
och jag hatar att jag inte har något som helst att skriva om, mitt liv är så intressant.

make me wanna shine again

om en timme bär det av mot norrköping igen, känns inte det minsta kul faktiskt. har vart så skönt att få vara hemma och bara vara ledig och få vara nära min käääära familj, helt kalas. men saknar papi såklart! :)
idag har jag varit hos tandläkaren, jag känner mig alltid så lugn innan jag ska dit och på väg dit men när jag väl sitter i den där jävla stolen blir jag fan livrädd. vet inte vad det är. förmodligen för att de alltid ska vara så jävla hårdhänta och göra så man tappar 5 jävla liter med blod för att dom pickar så förbannat hårt. as.
efter att jag låg där och halvt lipade så kände jag att jag verkligen förtjänade en fika, så en fika blev det. chokladboll och cola för att vara mer exakt. satt fint det.


life's a game and we need to play it correct

önskar att jag kunde känna den där känslan av att allt kommer bli bra, att jag kommer bli bra. att jag kommer må bra och slippa all jävla ångest bara för en sekund, skulle göra vad som helst för det. slippa den där känslan som aldrig nånsin försvinner, som sätter sig som en klump i magen och vägrar att försvinna. dom där jävla tankarna som snurrar runt konstant i huvudet, ingenting lyckas längre få bort dom.
önskar att jag som innan kunde känna innerst inne och veta att allt kommer bli bra, allt kommer lösa sig med tiden.

men den känslan försvann, och ersattes av dig.


it's always you in my big dreams

torsdag och är inne på min femte lediga dag och gud vad jag älskar det. skulle kunna tänka mig att vara ledig ett bra jävla tag till faktiskt.
inom kort hade jag tänkt pallra mig ut med min kära bror, om han drar sig upp ur sängen nån gång vill säga.
och ikväll är det ferre, underbart kul ska det bli! :)
annars är allt som vanligt i mitt liv jävligt förvirrande och komplicerat, men om man låter bli att tänka för mycket på det så finns det inte..? så jag låter bli att tänka på det ett tag till så det blir det kanon.
åhhh väntar på svar från norge, dags att komma nu tycker en ju. jaja det här inlägget var ju helt meningslöst, PUSS

I can't stand to see you shakin

Dont cry for me when I'm gone
No point of wasting tears our
Time will come one day and I'm
Just confronting my fears
Though it's not really a fear
It's more like a destiny some
Times I sit and wonder is this
Life really for me, cause'
Ive seen, seen, heard, felt,
I'm done. I hope you're proud of
Where I've come, you've seen me
Grow and helped me through,
And there is no repayin you,
I'm here and i feel like I'm
Delayin you, betrayin you,
And when I'm gone I hope there's
Someone savin' you.

RSS 2.0