den där jävla klumpen i halsen som aldrig försvinner




And if this is what it takes
Just to lie in my mistakes
And live with what I did to you all the hell I put you through


allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va

oj vad mycket jag åstadkommit idag. att pengar kan vara så uppfriskande.
jag började dagen med att gå och klippa mig, vilket var väl behövligt. "ta inte så mycket på längden" bad jag lite sällt, men den bitchen tog alldeles för mycket kan jag löva. men det är väl förståeligt, eftersom jag klipper mig max en gång om halvåret så hinner det bli rätt så slitet.
efter klippningen blev det en runda på stan som gjorde mig några hundralappar fattigare. men det var det värt, för kläder måste man ha. två linnen och en klänning eller vad man ska kalla det. även en sjal och ett par örhängen blev det.
och efter att tony ännu en gång svikit mig gick jag idag och skaffade mig eget bredband, sköööönt!
lyckades även boka om min tatueringstid så nu bär det av hemåt redan på söndag! underbart.
för övrigt så är ahmed i sverige nu och det känns helt knas, har inte träffats på över en månad och känns bara helt jävla konstigt.
ska snart pallra mig ner till tågstationen och köpa biljett sen bär det av till jobbet :/


slutet gör för ont i mig

johooodå idag vart det lön, och gud så underbart. har redan inhandlat lite som till exempel en ny väska (SKITFIN) dock kanske en aning stor men det gör inget. jag lyckas aldrig hitta något mellanting, sist köpte jag en alldeles för liten väska och nu en för stor? även en ny parfym, leggings, tunika, mössa och lite annat smått och gott blev inhandlat. så idag har jag gått omkring med ett stort leende hela dagen lång. nä där ljög jag.
har även hunnit med att jobba ett antal timmar idag, vilket sög. eller nä var rätt soft faktiskt, inte alls mycket att göra vilket passade mitt humör alldeles utmärkt. tog typ en och en halv timme för mig att skära upp lite wok? så borde det vara varje dag.
fick dock reda på att gustavo misuppfattat mig helt om att jag inte hade tänkt jobba något i september, så nu ska jag jobba ändå, vilket SUGER BALLE. jag som vill vara ledig. fast ska iofs bara jobba 8 dagar så ska väl inte bitcha om det.
men nu är det sex and the city PUSS


take it now or lose it forever

aldrig har jag varit så lycklig som när pappa förut sa att "idag tar os slut". vilken lycka. den där skiten har fan vart på varenda tv-kanal och varenda radio-kanal nu i 2 veckor, suger ju.
idag har jag varit ledig och nu har jag bara 6 dagar kvar att jobba :) den här sommaren var den första nånsin jag inte haft något riktigt sommarlov, suger balle nu förtjänar jag att vara ledig.
imorgon är det lön vilket gör mig alldeles tårögd. äntligen kan man spendera lite pengar igen. men nåt säger mig att jag kanske borde spara lite ifall om att jag inte har något jobb i höst? fast det är bara en tanke.
och gud nu är det bara 2 eller 3 dagar kvar tills ahmed kommer hem (vet inte om det är onsdag eller tisdag) känns ju helt knas alltså. tänk om han kommer hem med en fet jävla ring på fingret? jag menar, det kan ju faktiskt vara så? jävla spillevink har fan inte sett han på år och dar känns det som.
jajaaaa, ikväll är det the beach på tv, på kanal6 närmare bestämt och klockan 22:00 ännu mer närmare bestämt. oggevarning på det.
fyfan jag är så sugen på polarkaka och prickekorv att jag tror jag spricker. funderar fan på att springa och köpa innan konsum stänger vid 10. ja gud det ska jag faktiskt göra. hejdå!

she hit the floor

you live you learn
you love you burn
you win you lose
becoming you

hold me and tell me everything's gonna be alright

Emma säger:
förresten, jag sitter med ett skohorn i knät!

åhja min syster är nämligen själv hemma och är lite rädd för att vi bor så nära raggarparkeringen, då kan tydligen vad som helst hända. true true
den här dagen har varit jobbig, det känns i hela jävla kroppen. harrys började redan runt 12-snåret invarderas av ifk-göteborg-fans, eller nåt liknande iallafall. sjöng och härjade alleles för länge. men det var rätt spaj ändå, har liksom aldrig förut hört "visa pattarna" av ifk-göteborg-fans.
sen var det bråk på jobbet idag också. då tror ni säkert att det var massa supporters som bråkade, MEN ICKE. det var nämligen våran alldeles egna köksmästare och en servitris som råkade i luven på varandra. OCH DÄR SNACKAR VI SPÄNNING. visste liksom inte hur det skulle sluta, det var bara att hålla sig undan och vara tyst så man inte själv fick sig en omgång. jag säger o de, storstäder. skrämmer ju livet ur en.

you can say whatever you want to say

WOHO tillbaka i norrköping. kanske inte så mycket woho men kul att få träffa pappa igen, väl behövligt.
falköping var bra, jävligt bra faktiskt. det var lördag och det var fest. det var söndag och det var bakfylla. det var måndag och det var grill och mys. det var tisdag och det var pyjamasparty hos angelica som stolt visade upp sin walk-in-closet, som man egentligen inte riktigt kunde gå in i. eller jo man kom in, men tror fan inte man kunde ta ett steg där inne?
DET VAR ONSDAG OCH DET VAR NORGE! ascoolt, jag och angelica ställde klockan på 3 och det var bara att pallra sig upp hur jobbigt det än var. lite innan 4 kom vi iväg och nån gång efter 9 var vi i norge tror jag. kan ju säga som så att det var ganska hög wow-faktor väl innanför gränsen. jag menar gula streck på vägen är då fan inte varje dag man ser. blev dock liiiite besvikna att det inte var någon tull, men det gick snabbt över när vi försvann in i nån slags extas-dimma.
intervjun gick nog bra hoppas jag, vore så jävla bra om vi båda skulle få det här jobbet!
och nu är det torsdag och här sitter jag, är så överlycklig över att tony hittat tillbaka. tony är nämligen någon som bor här i närheten med trådlöst bredband och är den enda som inte spärrat det, vad ska jag säga, JAG ÄLSKAR TONY!

imorgon är det jobb igen, känns inte det minsta kul faktiskt, men har bara 8 dagar kvar att jobba sen bär det av hemåt igen. :)


åhgud

så mycket en enda jävla bild kan göra, helt galet. jag saknar dig, tydligen, visste inte ens om det förrän nu.

MEN VET NI VAD! ifk vann idag! helt jävla unbelievable alltså. även fast jag inte är ett dugg intresserad av sport så blev jag ändå glad, också det helt otroligt.
idag har jag jobbat, för fulla muggar. eller nåt sånt. började 11 (!!!!), ställde på klockan på 9.45, var längesen det hände. men det visade sig att jag är lika morgontrött än, vilken chock. väl på jobbet var det städning som gällde, och om det behövdes!
efter jobbet kände jag mig sugen på frukt (choklad) så jag bestämde mig för att gå till ica, vilket var stängt. gick vidare mot hemköp, EH STÄNGT DET OCKSÅ. hemma i falköping är minsann alla affärer öppna till 9 på vardagar. så jag tvingade mig själv heeeeeela vägen till konsum. okej det är inte SÅ långt, men det spöregnade faktiskt, så tack gode gud att det var öppet.
åh, nu vart norge aktuellt igen. MYCKHÄÄ BRA! hoppas jag iallafall.
åhåhåh, kan man köpa sommarskor när det bara regnar hela tiden? tror det va?


can anyone hear me?

det slog mig precis hur otroligt jävla onyttig jag varit idag. visst, jag är ingen nyttig person det är inte det jag försöker säga, men jag brukar vara onyttig utan att jag själv märker det. typ en snickers och en cola till frukost/lunch sen lite mcdonalds till middag/kvällsmat. men idag när jag var på hemköp så köpte jag med mig lite fika hem, "kan ju vara bra att ha om sötsuget trycker på" tänkte jag. vilket jag dock inte tänkte på var att jag har alltid sötsug, och när jag väl börjat äta något gott så kan jag inte sluta. så idag har det slunkit i mig ett paket innehållandes 6 chokladbollar från GodBiten + 4 kärleksmums också från GodBiten. och det gick ner väldigt snabbt också, tänker dock inte meddela er om hur snabbt för det är LITE för privat.
har suttit och pratat kärlek med angelica (gud så löjligt) så här på kvällskvisten och det vi kom fram till var väl typ att det är ett jävla mysterium. indeed.
men något som inte är ett mysterium, det är my name is earl som är på tv nu så HEJDÅÅÅÅÅ

sensual seduction

serri, moder natur, nu får du ta och bestämma dig. först sol sen 3000 liter vatten ner från himlen sen helt plötsligt sol igen. det börjar bli lite irriterande faktiskt!
men jag tog mig ut iallafall och kom hem med en jättesöt väska och ett grått ribbat linne, kanon!
kom dock på att väskan kanske är liiiite väl liten, eftersom jag inte får plats med plånisen i den, men jag får väl helt enkelt köpa mig en ny plånbok.

väl hemma tänkte jag göra pappa lite extra lycklig genom att ta på mig den stora äran och städa badrummet, and so I did. man tror att det ska vara asaäckligt, men det är det ju faktiskt inte. jag städade så pass noga att nu kan man faktiskt se sig själv i spegeln.

när jag väl var i farten så diskade jag också, så nu lär han ju bli überhappy när han kommer hem, hoppas jag!
jaja, nu sitter jag här igen, kollar på the hills och äter kärleksmums, fint det!


jag vill inte längre

men det är väl försent nu antar jag, igen.

idag är jag leeeeeeedig och det ska jag fira med att göra absolut ingenting och det ska bli så skönt. fast jag tror jag snart ska pallra mig ut på stan lite och försöka hitta något fint linne eller något liknande som jag kan ha på lördag, WOHOOOO! jag har aldrig varit så här glad över att få åka till falköping, helt stört :)
eftersom jag inte har något annat att göra så gör jag en lista på personer jag saknar:
(inget speciell ordning, så bli inte ledsna)
1. Emma, Viktor och mamma. vet inte vad jag tänkte när jag bestämde mig för att åka hit en hel sommar. förmodligen pengarrrr. men det suger. och jag saknar er.
2. CARROOOO. min andra halva, tycker inte om när du är så långt bort från mig. saknar att glida omkring i din bil och äta 10-kronors-glass-från-mcdonalds minst 5 timmar om dygnet.
3. Beccaaa. du och din sjuka humor som ingen riktigt fattar men skrattar med ändå. fyfan, jag har nog aldrig träffat en människa som skrattar så sjukt mycket som du gör, ÄLSKART!
4. Ahmeeeed. din blatte, dags att lämna kurdistan och åka tillbaka til åh-så-roliga-sverige, fattaru inte det?

5. Matthias! åh, finner inga ord förutom att jag saknar dig så det gör ont i mig.
6. ANGELICAAAAAAA. är förmodligen en av de bästa personer jag känner, så jävla bra är du och jag saknar att inte träffa dig och resten av klassen 5 dagar i veckan!
7. Olle & Yvonne. självklart! reunion? snart? snälla?

näää nu får det vara nog, nu ska jag klä på mig och gå ut!


får jag veta vad du tänker på?

ikväll har jag och pappa slagit på stort och hyrt film, ja det är sant. och inte vilken film som helst, utan rambo. inte likt mig att se en sådan film som rambo. men det är faktiskt andra gången jag ser den, vilket inte heller är likt mig. eller jo, där ljög jag. jag ser ju i princip enbart filmer jag redan sett tusentals gånger, då vet jag vad jag har att vänta mig och slipper sitta och vänta på ett jobbigt slut.
men både jag och pappa tog oss igenom hela filmen utan att somna, är väl inte så konstigt iofs eftersom filmen är så sjukt brutal att det är inget man somnar till.

angelica kommenterade ett av mina inlägg och i kommentaren kallade hon mig för "bruden". angelica, jag trodde vi var liiiiite mer än bruden med varandra? liksom, vi har känt varandra ett tag nu och jag tog det faktiskt om jag ska vara ärlig LITE kränkande. typ som om en person som man känt kanske inte så länge kallar en för gumman, då blir det liksom "wow, tror inte riktigt vi har kommit till gumman-stadiet än, BRUDEN"
vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med det där egentligen men jaja,
idag har jag chillat så det har stått härliga till, verkligen njutit av att vara ledig. OCH JAG ÄR LEDIG IMORGON OCKSÅ! helt otroligt skönt.

 

men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

ALLTSÅ SERIÖST. har lust att ställa mig på ballen och bara skrika. mitt huvud donkar som jag vet inte vad. några jävla idioter som tydligen tror dom kan sjunga till någon jävla karaokemaskin, eftersom dom sjunger i typ 27000 decibel. och inte vilken jävla låt som helst heller, utan "VEM ÄR DU VEM ÄR JAG LEVANDE CHARADER" serri, käften!

nåväl, idag har jag hittat inte mindre än två nyckelpigor i salladen på jobbet! och igår hittade jag en, jag menar, är inte det LITE ofräscht?
just nu känns det inte som jag vill något annat än att bara åka hem till falköping, och det ska bli så ljuvligt att få åka hem nästa helg!
men nä, här blir inga barn gjorda. godnatt!


det finns små trick som får folk att vilja väl

känner att med det här tempot kommer jag ju fan aldrig kunna bräda blondinbella. så tänkte försöka slå ut henne med att dra en liten nattblogg om min kära syster som jag just nu försöker övertyga att sune ÄR sötare än håkan. ni vet sune i sunes sommar och allt vad det nu är, han är underbar och jag vet inte hur många gånger jag legat i fosterställning och bara kvidit när jag kollat sunes jul. jag älskar sune. sune ÄR sötare än håkan!
men nu var det ju inte sune jag skulle skriva om, men han är en sån där person man liksom fastnar vid, åh vad kär jag är i honom. vet dock inte hur jag ska kunna förklara för ahmed att jag gått och blivit kär i en 10-årig kille vid namn sune, som egentligen inte finns?
MEN JAJA. emma är en blandning på många sorter. vissa dagar (väldigt sällan numera eftersom vi inte ses så ofta just nu) vill jag verkligen bara slå henne så mycket så hon skulle tappa talförmågan, för hon är en jävel till att prata, och den här människan vet inte riktigt vart man ska sluta. är målet här så slutar hon






                                                                          typ här+lite längre.
men jag älskar henne för det. saknar dom gamla goda tiderna då vi lekte flyktingar (inte lätt att växa upp på wetterlin, för er som inte vet vad wetterlin är så är det typ falköpings lagliga flyktingförläggning). det var så kul att trycka ner henne i en resväska och dra runt henne i lägenheten. och hon stortrivdes ju där i väskan såklart, flykting som hon var. säkert en flykting-pojke, eftersom hon alltid av någon konstig anledning tog på sig mansrollen när vi lekte. när vi andra önskade oss barbies och hästar så önskade sig emma actionmans med pistoler och läderboots, fint det.
nejfan. nog om henne, detta är min blogg och nu ska jag sova! får göra ett nytt försök imorgon och se om jag lyckas komma ikapp blondinbella och hennes åh-så-intressanta-blogg-om-sina-dagar-och-sina-pälsmössor-och-sin-jävla-pojkvän-till-nils.
GODNATT

It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

var uppe med tuppen idag. eller ja nästan iallafall, lyckades ta mig upp strax efter 12 så idag har jag ingen ångest över det.
tog mig en dusch, slängde i en maskin tvätt och gick ut på stan en sväng :) ett nytt skärp inhandlat, känns lite onödigt eftersom jag redan har så många, men kul ändå. försöker hitta ett par nya skor, vet exakt hur jag vill att dom ska se ut, men lyckas aldrig hitta några :(
och nu längtar jag somfan till den 25:e så jag får min lön, så jag kan shoppa ännu mer.
och guuuuud vad jag längtar hem nu. ska bli så underbart att få komma hem igen.
jobba ikväll igen. det märks ju vem som är ny iallafall, får bara jobba kvällar WOHO. men det är rätt soft ändå.

"en hund pissar in sitt territorium. om en tjej träffar en kille först, är han hennes territorium"

åh jo, idag har jag minsann sett en annan del av harrys, nämligen ÅTERVINNINGEN. jag trivdes rätt bra där bak måste jag säga, det var så lugnt och skönt. bara jag och containrarna. inte visste jag att man kunde trivas så bra bland skräp.
det gick faktiskt ovanligt fort på jobbet idag. swisch sa det bara så var det dags att gå hem, asanice! och nu sitter jag här som vanligt och ugglar. just nu tycker jag inte om sex and the city så mycket, en blek mansröv gungar upp och ner på tvrutan. EUH!
fy sjutton jag är redan trött på att jobba, och jag har precis börjat? hur fan ska det här sluta?

don't act like you don't know it

även idag lyckades jag sova alltför länge. inte för jag har något speciellt att gå upp till men får ändå lite ångest när jag sover till efter 12. vet inte varför jag ens ställer klockan längre när jag ändå bara snoozar bort det.
kollade klart på säsong 4 av desperate housewives inatt, DET MÅSTE KOMMA EN TILL SÄSONG! jag verkligen älskar det!
dagen till ära har jag i princip inte gjort någonting, plockat lite här hemma hos papi och bara chillat. börjar jobba klockan sex, vilket jag inte alls känner mig motiverad för idag.
kände mig inte speciellt motiverad för att blogga heller kände jag nu.


Don't wanna think about it
Don't wanna talk about it
I'm just so sick about it
Just so confused about it

du gör mig illamående

jaha, norge? vore fan något alltså. MEN JAG VILL JU ATT ANGELICA SKA FÖJA MED :( life's a bitch, and so are you norge.
jajaa snart hemfärd igen :):) vilket känns mycket bra. kanske inte är så snart iofs, men ganska snart och det är bra. då blir det feeeest för hela slanten. fyfan vad jag saknar er allihopa där! angelica, becca, carro, sara, marie, anna och allihopa. jag tycker inte om det här att bli vuxen. vill ju gå i samma klass som er för resten av livet!
anyway, idag har jag varit på kalas hos min faster som fyller 57 pannor, inte illa alltså. blev bemött av en överglad faster som alltid när jag steg innanför dörren "MEN ÅHHH SNYGGING!! ÅHH BLONDIE OCKSÅ!! GUMMMMAN DÅ!"
det var kul, asakul faktiskt, träffade två kusiner jag inte träffat på evigheter. men mest av allt träffade jag (och resten av dom som var där) nog min ena kusins dotter på 3 år. jag säger bara GUUUUUD VILKEN UNGE. är alla barn såna? isåfall vet jag inte längre om jag vill ha barn. serri alltså, efter att jag varit i samma lägenhet som henne i 20 minuter fick jag lust att, nä jag ska inte skriva något dumt för hon är jävligt söt. men fyfaaaan. malde ju på som hon aldrig gjort något annat. så det var ganska skönt att kliva ur bilen förut och bara höra total tystnad, om man bortser från all trafik och allt annars som hörs utomhus då, men det spelade liksom ingen roll. för det var längesen jag kände sådan njutning.

kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag ser dig

det var annorlunda med dig, jag kommer så starkt ihåg hur jag kände när jag var med dig.
hur du luktade, hur det kändes att hålla om dig.
kommer ihåg sista gången vi träffades, det var så jävla fint där vi var, och så underbart att få träffa dig igen efter en så lång tid.
att bara sitta där tillsammans med dig, och hålla om dig, det var så jävla bra.
nu när jag tänker efter var det ett bra avslut, även fast jag dock aldrig ville ha något avslut med dig.
det har alltid känts rätt tillsammans med dig, även fast det alltid varit så jävla fel.


confused and alone

kent var guld. kent är guld. fyfan säger jag bara, så underbart var det! finner inga ord förutom att det var helt jävla fantastiskt.
efter kent bar det av mot cissi för att festa. våghals var under full gång när jag kom dit, vilket jag fullkomligt hatar :D jag som varken supit eller ätit riktigt ordentligt på allt för länge vart full på 2-3 cider sådär, vilket kändes liiiiiite smått pinsamt. runt 12 tror jag bar det av mot otten, vilket var rätt nice faktiskt. runt 2-tiden drog jag hem och min första utekväll här får FEM AV FEM TOASTERS, KANONKUL!
som vanligt när jag festat dagen innan vaknar jag för tidigt dagen efter, vilket slutade i att jag knoppade ganska hårt i soffan och vaknade upp 3 timmar senare varm och blöt. (pappas soffa är i skinn och mitt täcke är tjockt, usch)

snart ska jag pallra mig iväg till jobbet, känns rätt kul faktiskt. kanske för att det inte är stekhett ute=ännu mer stekhett i köket.

och vid 7 åker emma hem, vilket är förjävligt :( men men life's a bitch.


RSS 2.0