fem av fem toasters

vilket jävla stek det är ute alltså. helt sjukt underbart :) imorgon blir det till att pallra sig till himpan för att sola och bada, ledig hela dagen :) senare på kvällen blir det KENT! fett nice det kommer bli alltså. och jag som har lovat emma att köa med henne ganska långt i förväg kommer ju dö utav värmeslag. men vad gör man inte.
var hos en tatuerare idag för att se om det går att tatuera över den jag gjorde. så nu har jag en ny tid :) hoppas det blir jävligt bra denna gången.
hahaha sitter och lyssnar på kebabrepubliken, antar att det bara är jag som tycker det är kul och som fortfarande ens lyssnar påt. men fan vad jag kvider.


livet är fullt av överraskningar

du också älskling,



tillbaka till jobbet idag efter två lediga dagar, asakönt var det :) precis som jag väntat mig.
igår gick jag och papi och mötte emma som var väldigt efterlängtad! jobbet var okej, kul att träffa cissi igen som vart i bulgarien en vecka :D efter jobbet kom emma och papi och mötte mig, vi gick en sväng på stan men pappa vek sig ganska fort som vanligt, eftersom han alltid är hungrig. emma och jag gick och köpte ostbågar, cola och iste och gick och satte oss i vasaparken, vilket var hur mysigt som helst :) skönt att få prata ut lite om allt möjligt.
har färgat hennes hår nu, hörde bara "orange, åh nej".. så väntar ivirgt på att hon ska komma ut för att få se hur det ser ut. det har visat sig på senare dagar att jag inte är någon höjdare på att färga andras hår, men att färga mitt, det är inga problem. får hoppas på det bästa :)
vill gratulera en viss person idag som fyller 20 barre :D CONGRAAAAATS!
(håret blev inte alls orange)

I will cross the ocean for you

fyfaaan vad varmt det är alltså. sjukt skönt men liiiiite jobbigt.
idag ska jag gå till en tatuerare som tydligen är grymt bra, och se om hon kan hjälpa mig lite med min tatuering så jag blir nöjd. för den där nöten går jag ju inte tillbaka till.
och shalalalala ikväll kommer emma :):) så jävla bra.
nu ska jag äta frukost = kall kebabpizza, fina grejer det :)




hade faktiskt förväntat mig att du skulle höra av dig och be om ursäkt efter ditt beteende och efter vad du sa.
hur fan tänker du människa?

for you I will

kände för att skaffa mig en ny blogg så här på kvällskvista. sitter och myser till coldplay och borde egentligen sova eftersom jag är asatrött.
jobbat idag, 8 hela timmar! inte van vid så långa pass, men klirr kllirrr gött med pengar.
i falköping är det crousing och emma meddelar mig om kvällens bravader via sms, mycket spännande faktiskt. men nu har det varit tyst i några minuter, så jag börjar deppa ihop lite smått.
imorgon ska det solas, ska försöka jämna ut brännan lite eftersom jag glömde vända mig häromadagen.
på fredag ska vi återigen se kent och jag är förjävla glad fört :) emma kommer hit en vecka också, vilket jag är ännu gladare för :)
och just precis nu har jag och ahmed 15 månader, eller egentligen är det väl om några timmar men what the fuck. kul ändå :) synd att han är att antal jävla mil härifrån bara. MEN WHAT THE FUCK VI KOMMER JU SES IGEN.
nävars nu ska jag krypa mig till kojs. :)



kommer du inte ihåg hur jag bad dig försvinna,
försvinna ur mitt liv föralltid, minns du inte?
nej klart du inte gör, för det existerade bara i mina tankar.
jag vågade inte säga det,
för jag ville inte förlora dig.
men nu behöver jag dig inte längre.
så försvinn, försvinn ur mitt liv föralltid.
och snälla ta alla minnen med dig.
tack.

RSS 2.0